Tags

, , , , , , , ,

Din pacate in aceasta dimineata am aflat si eu despre trecerea in nefiinta a Madalinei Manole. Pacat! Ca orice veste de acest gen, te intristeaza, te face sa iti pui anumite intrebari sau sa intrii intr-o stare funerara. Fie-i tarana usoara!

Insa, subiectul acestei postari se vrea a fi altul, corelat cu nefericitul eveniment. In ultimii ani am pierdut multi artisti. Mai cunoscuti sau mai putin cunoscuti. Ce ma deranjeaza foarte mult este necesitatea romanului de scandal. Supozitii, pareri, chestionare de gen moarte/sinucidere/crima etc. Ce ma deranjeaza si mai mult este mass-media romaneasca. “A mai cazut o stea” sau “Cultura pop este mai saraca” aceleasi sintagme lipsite de fond in cautare de rating.

Si in plus sa fim sinceri, de cand nu ati mai ascultat Madalina Manole pana azi ce a avut loc nefericitul eveniment? La fel s-a intamplat cu Laura Stoica, cu Maestrul Dinica, cu Florian Pittis ( imi amintesc acum cativa ani, imediat dupa aflarea vestii, intrau pe chatul de la radio3net “indivizi” care nu stiau nici macar cine a fost Motu, dar ei isi dadeau cu parerea ce muzica ar trebui ascultata la radio in acele clipe).

Ignoranta si incultura, dar mai ales romanismul au ajuns boli grave si fara leac si in acest caz a trai sau a muri devine o intrebare! Decat bolnav de romanism, mai bine mort!